نمایندگان گیلان در مجلس اقدامی برای توسعه مراکز درمانی انجام ندادند

دبیر انجمن اسلامی پزشکان گیلان با بیان اینکه نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی هیچ اقدام خاصی برای توسعه بهداشت و درمان در گیلان ندادند، گفت: برخی کاندیدها با ۱۶ سال سابقه نمایندگی مجلس در رشت فقط در فکر عوض شدن رئیس مرکز بهداشت بودند تا نیروی خود را در آن مسند بنشاند.

به گزارش تالشان نیوز ، مجید دلاور دبیر انجمن اسلامی پزشکان گیلان ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات انجمن اسلامی پزشکان در رشت با اشاره بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان هیچ برنامه‌ای برای احداث مراکز غربالگری سرطان در این استان ندارد، اظهار کرد: در گیلان با افزایش بیماری سرطان مواجه هستیم ولی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هنوز توسعه پیدا نکرده و هنوز وعده وزارت بهداشت در خصوص ایجاد مرکز غربالگری سرطان چهار شهرستان گیلان محقق نشده است.

وی با بیان اینکه نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی هیچ اقدام خاصی برای توسعه گیلان و به ویژه حل مشکلات بهداشت و درمان ندادند، گفت: نماینده مجلس در عمل باید طوری عمل کند که مردم بعد از یک دوره چهارساله از عملکرد آن نماینده راضی باشد ولی در دوره‌های گذشته هیچ نماینده‌ای کاری برای گیلان نکرد و برخی کاندیدها با ۱۶ سال سابقه نمایندگی مجلس در رشت فقط در فکر عوض شدن رئیس مرکز بهداشت بود تا نیروی خود را در آن مسند بنشاند.

دبیر انجمن اسلامی پزشکان گیلان با اشاره به افزایش بیماری چاقی، دیابت، فشار خون و قلبی در گیلان افزود: گیلان در حوزه چاقی، دیابت و فشار خون جزو استان‌های نخست کشور است که این امر منجر به افزایش بیماری‌های قلبی در استان شده است.

دلاور با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید وکیل مردم بوده و فقط برای حل مشکلات حوزه انتخاباتی خود تلاش کنند، تصریح کرد: برخی از نمایندگان مجلس در گیلان در دوره‌های گذشته وعده توسعه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در استان را دادند ولی بعد از گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی برخی از بیمارستان‌های استان و حتی رشت دچار فرسودگی شده و هیچ اقدام توسعه‌ای در این مراکز صورت نگرفت.

وی، حوزه سلامت را از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم گیلان دانست و بیان کرد: سه دهه از آغاز عملیات ساخت مجتمع دانشکاه علوم پزشکی گیلان در لاکان می‌گذرد ولی هنوز این امر محقق نشده و تنها در دولت دهم ۲ دانشکده داروسازی و دندان پزشکی در گیلان افتتاح شد ولی دانشکده پزشکی، بهداشت در این استان رها بوده و هر معاونت دانشگاه علوم پزشکی در یک نقطه شهر وجود دارد.

دبیر انجمن اسلامی پزشکان گیلان با اشاره بر اینکه برخی از افراد ۱۶ سال نماینده مردم رشت در مجلس بوده و حتی فردی سابقه هشت سال سابقه معاونت رئیس جمهوری در دولت یازدهم و دوازدهم را دارد که عملا کار خاصی برای توسعه حوزه بهداشت و درمان در گیلان انجام ندادند، گفت: این آقایان در دوره سازمان برنامه و بودجه، چه اقداماتی را برای ارتقای سلامت و غربالگری سرطان در گیلان انجام دادند را به مردم اعلام کنند.

دلاور با بیان اینکه در بیانیه گام دوم استفاده از ظرفیت جوانان تاکید شده است، افزود: متأسفانه افرادی خود را تابع ولایت فقیه می‌دانند در عرصه‌های مختلف به جوانان هیچ فرصتی در عرصه‌های دولتی و مدیریت ندادند.

وی با اشاره به وجود جایگاه‌های متعدد معاون وزارت‌خانه در کشور بیان کرد: یکصد جایگاه معاون وزارت‌خانه در کشور وجود دارد ولی گیلان هیچ سهمی از این جایگاه ندارد لذا اگر نمایندگان گیلان و به ویژه نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی کارآمد بودند باید در ۱۶ سال سابقه نمایندگی خود حداقل ۱۶ جوان را بر مسندهای مختلف اشتغال می‌دادند.

دبیر انجمن اسلامی پزشکان گیلان با تاکید بر لزوم توجه به معرفی ظرفیت نمایندگان گیلان در مجلس به معرفی ظرفیت‌های استان تصریح کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم، گیلان ضعیف‌ترین استانداران را داشته و انتظار ما از معاون گیلانی رئیس جمهور و نمایندگان مجلس بیش از این بود زیرا مردم گیلان لایق هستند که یک استاندار قوی بر مسند استان تکیه بزند.

دلاور از معرفی کاندیدای اختصاصی انجمن اسلامی پزشکان گیلان در انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و افزود: مهدی فلاح کاندیدای اختصاصی انجمن اسلامی پزشکان گیلان در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی است زیرا معتقدیم نمایندگان فعلی استان نتوانستند مشکلات گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه بهداشت و درمان را برطرف کنند.

وی با اشاره به وجود جوانان نخبه در حوزه‌های مختلف در گیلان گفت: در کشور و گیلان جوانان نخبه بسیار خوبی وجود دارد که می‌توانند در حوزه‌های مختلف به حل مشکلات گیلان کمک کنند.

دبیر انجمن اسلامی پزشکان در گیلان با ابراز نگرانی از افزایش آمار مهاجرت کادر درمان در کشور بیان کرد: در ۹ ماه نخست سال ۱۴۰۱ حدود ۶ هزار نفر از کادر سلامت گواهی حسن‌ اجرای کار از نظام پزشکی دریافت کردند که این نشان دهنده حجم مهاجرت کادر درمان از ایران است و این یک درد بسیار بزرگ می‌باشد.

دلاور با تاکید بر لزوم توجه به تلاش برای کاهش آمار مهاجرت کادر درمان در کشور افزود: خواص، مسؤولان دولتی و نمایندگان مجلس اصلا توجه‌ای به این حجم از مهاجرت کادر درمان در کشور ندارند که جای بسیار تاسف دارد.

وی با بیان اینکه در کشور توجه به جوانان فقط معطوف به روز جوان شده است، گفت: از مسؤولان کشور درخواست دارم به جوانان بیشتر بها دهند و توجه به جوانان را فقط معطوف به روز جوان نکنند./فارس