اطاقور لنگرود آماده جذب سرمایه‌گذاران گردشگری

 فرماندار لنگرود با اشاره به حضور حدود ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر در شهرستان طی نیمه نخست سال، اطاقور را یکی از مناطق مستعد توسعه گردشگری دانست و بر تقویت زیرساخت‌ها و حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این منطقه تأکید کرد.

به گزارش تالشان نیوز، یوسف گلشن، فرماندار لنگرود، روز یکشنبه ۵ مهر در دیدار با فعالان حوزه گردشگری بخش اطاقور، با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و تفریحی شهرستان اظهار کرد: لنگرود در نیمه نخست سال پذیرای چهار میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر بوده است.

وی افزود: حضور این تعداد گردشگر ظرفیت مهمی برای رونق اقتصادی شهرستان محسوب می‌شود، اما بهره‌گیری مطلوب از این فرصت نیازمند توسعه زیرساخت‌ها، افزایش ظرفیت اقامتی و فراهم کردن شرایط برای ماندگاری بیشتر مسافران است.

اطاقور؛ مقصدی برای اجرای طرح‌های گردشگری

فرماندار لنگرود با اشاره به ظرفیت‌های بخش اطاقور گفت: طبیعت بکر و جاذبه‌های متنوع این منطقه، اطاقور را به بستری مناسب برای اجرای طرح‌های گردشگری و حضور سرمایه‌گذاران تبدیل کرده است.

گلشن با اشاره به وضعیت اقامتگاه‌های بخش اطاقور خاطرنشان کرد: در حال حاضر هفت اقامتگاه بوم‌گردی در این بخش فعال هستند و پذیرای مسافران و گردشگرانند.

وی ادامه داد: علاوه بر واحدهای موجود، یک هتل و سه واحد بوم‌گردی نیز در بخش اطاقور در حال ساخت است که بهره‌برداری از آنها می‌تواند ظرفیت اقامتی منطقه را افزایش دهد.

توسعه اقامتگاه‌ها و افزایش ماندگاری مسافران

فرماندار لنگرود تأکید کرد: تکمیل پروژه‌های اقامتی در کنار توسعه زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند زمینه افزایش ماندگاری مسافران، ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق فعالیت‌های اقتصادی در منطقه را فراهم کند.

گلشن با تأکید بر ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اظهار کرد: باید با تقویت زیرساخت‌ها و حمایت از سرمایه‌گذاران، ظرفیت‌های اطاقور و دیگر مناطق شهرستان را به فرصت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی تبدیل کرد.

وی حضور میلیون‌ها مسافر در لنگرود را یک ظرفیت مهم اقتصادی دانست و گفت: استفاده صحیح از این فرصت می‌تواند به رونق کسب‌وکارهای محلی، ایجاد اشتغال و افزایش درآمد مردم منطقه منجر شود.