نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرمانده انتظامی بندرانزلی از رفع تصرف ۱۴ هزار و ۸۳۶ مترمربع از اراضی ملی در بستر تالاب انزلی به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: در این رابطه دو نفر به مرجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش تالشان نیوز، فرمانده انتظامی شهرستان بندرانزلی از رفع تصرف ۱۴ هزار و ۸۳۶ مترمربع از اراضی ملی در بستر تالاب بندرانزلی خبر داد.
سرهنگ امیر وهابزاده اظهار کرد: مأموران آگاهی پس از هماهنگی قضایی و با همراهی کارشناس اداره منابع طبیعی، به محلهای اعلامشده اعزام شدند.
وی افزود: در بررسیهای انجامشده مشخص شد افرادی حدود ۱۴ هزار و ۸۳۶ مترمربع از اراضی ملی در بستر تالاب بندرانزلی را تصرف کردهاند.
فرمانده انتظامی بندرانزلی با اشاره به برآورد کارشناسی ارزش اراضی رفع تصرفشده، گفت: ارزش این اراضی ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
وهابزاده خاطرنشان کرد: در این رابطه دو نفر ۶۰ و ۷۷ ساله پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.