مدیر کل سیاسی استانداری: علمای اهل سنت، ظرفیت مهم وحدت‌آفرینی هستند

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان با تأکید بر نقش نخبگان و علمای شیعه و سنی در تقویت انسجام ملی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت علمای اهل سنت و گفت‌وگوی مستمر با آنان، از راهبردهای وحدت‌آفرین دولت برای حفظ همبستگی و پیگیری مسائل مناطق مختلف است.

به گزارش تالشان نیوز، محمدرضا محسنی، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان، در نشست با روحانیون اهل سنت شهرستان مرزی بندر آستارا با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام و همبستگی در شرایط حساس کنونی، اظهار کرد: وحدت میان اهل سنت و شیعه در جمهوری اسلامی ایران ناگسستنی است و دشمنان با ایجاد اختلاف میان اقوام و مذاهب به دنبال تضعیف وحدت ملی هستند.

وی با اشاره به اهمیت نقش علما، نخبگان و افراد اثرگذار جامعه در تقویت همدلی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری باید از ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی موجود برای ایجاد وحدت، امید و آرامش در جامعه استفاده شود.

مدیرکل سیاسی استانداری گیلان، وحدت ملی را یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور در برابر تهدیدها و توطئه‌های خارجی دانست و گفت: علما و نخبگان شیعه و سنی باید با دعوت مردم به صبر، همدلی و اتحاد، در تقویت سرمایه اجتماعی کشور نقش‌آفرینی کنند.

محسنی با اشاره به سابقه حضور و همراهی اهل سنت در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی تصریح کرد: علمای اهل سنت در دوره‌های مختلف، از جمله دوران جنگ و حوادث سال‌های اخیر، نقش مؤثری در حمایت از نظام و حفظ انسجام جامعه داشته‌اند و این ظرفیت باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و علمای اهل سنت را راهبردی وحدت‌آفرین عنوان کرد و افزود: علمای اهل سنت و تشیع باید در کنار یکدیگر برای حفظ و تقویت وحدت ملی و مقابله با تلاش‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان تلاش کنند.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان همچنین با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مرزی بندر آستارا اظهار کرد: بخشی از مسائل و مشکلات شهرستان را می‌توان از طریق گفت‌وگو و تعامل مستمر میان مسئولان و علمای اهل سنت شناسایی و برای رفع آنها اقدام کرد.

محسنی بر ضرورت اطلاع‌رسانی اقدامات و خدمات دولت نیز تأکید کرد و گفت: انتظار می‌رود علمای شیعه و سنی علاوه بر بیان مشکلات و مطالبات مردم، در مسیر پیگیری و رفع آنها نیز با مسئولان همکاری داشته باشند.

در پایان این نشست، روحانیون اهل سنت شهرستان آستارا ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه، خواستار استفاده بیشتر صداوسیمای مرکز گیلان از ظرفیت علمای اهل سنت شهرستان و حمایت رسانه‌ای از برنامه‌ها و مراسم‌های مردم و علمای اهل سنت در این منطقه مرزی شدند.