تعیین ضوابط جدید در واردات خودروی پلاک منطقه آزاد انزلی

شماره‌گذاری خودروهای وارداتی به نام اشخاص در منطقه آزاد انزلی ممنوع شد

سخنگوی سازمان منطقه آزاد انزلی از ممنوعیت ترخیص و شماره‌گذاری خودروهای وارداتی به نام اشخاص حقیقی از ابتدای شهریورماه خبر داد و گفت: پیش‌فروش خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد نیز فاقد وجاهت قانونی و ممنوع است.

به گزارش تالشان نیوز، مهدی کاظمیان با اشاره به ممنوع شدن ترخیص و شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی به نام اشخاص در منطقه آزاد انزلی گفت: با توجه به ۲ ابلاغیه مهم کشوری، ترخیص و شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی به نام اشخاص و همچنین توقف هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد ممنوع است.

وی در خصوص ممنوعیت ثبت خودرو به نام اشخاص حقیقی افزود: مطابق با ابلاغیه رسمی پلیس راهور کشور، از تاریخ اول شهریور ماه امسال ترخیص و شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی به نام اشخاص امکان‌پذیر نخواهد بود و تمامی تشریفات شماره‌گذاری باید صرفاً از طریق شرکت‌های دارای مجوز فعالیت از سازمان منطقه آزاد انزلی انجام شود.

سخنگوی سازمان منطقه آزاد انزلی به حوزه ممنوعیت‌های فروش خودرو هم اشاره کرد و گفت: همچنین بر اساس ابلاغیه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی که دارای پلاک مناطق آزاد هستند، فاقد وجاهت قانونی بوده و ممنوع است.
کاظمیانی تاکید کرد: این تصمیمات در راستای ساماندهی بازار خودرو، پیشگیری از تخلفات احتمالی و اطمینان از رعایت ضوابط قانونی در فرآیند واردات و عرضه خودرو در محدوده منطقه آزاد انزلی گرفتهشده است و متقاضیان و فعالان اقتصادی موظف به رعایت دقیق این مقررات هستند.