دادستان آستارا دستور تخریب دو بنای غیرمجاز در منطقه حیران را صادر کرد

دادستان عمومی و انقلاب آستارا با حضور میدانی در منطقه حیران، دستور تخریب دو سازه بزرگ غیرمجاز را صادر کرد و بر تداوم برخورد قاطع دستگاه قضایی با زمین‌خواری، تغییر کاربری غیرقانونی اراضی و تجاوز به حریم رودخانه‌ها تأکید کرد.

به گزارش تالشان نیوز، در ادامه برخورد قاطع دستگاه قضایی با پدیده زمین‌خواری و ساخت‌وسازهای غیرمجاز جواد حسن‌بیگی دادستان عمومی و انقلاب بندر آستارا امروز چهارشنبه با حضور در منطقه حیران و همراهی علی درمانی فرماندار آستارا، مسئولان حوزه مقاومت بسیج شهید اژدرپور، اطلاعات هنگ مرزی، بخشداری مرکزی، راهداری و جهاد کشاورزی بر اجرای حکم قضایی تخریب دو بنای غیرمجاز نظارت مستقیم کرد.

در این عملیات، یک بنای مسکونی حدود ۴۰۰ مترمربعی که علاوه بر تصرف بستر رودخانه و تجاوز به حریم راه، فاقد هرگونه مدارک قانونی مالکیت بود به طور کامل تخریب شد.

همچنین یک واحد ۷۵۰ مترمربعی که خارج از محدوده طرح هادی با تغییر غیرقانونی کاربری، زمین‌خواری و ساخت‌وساز بدون مجوز احداث شده بود با حکم دستگاه قضایی قلع و قمع شد.

دادستان بندر آستارا در حاشیه این عملیات با تأکید بر اینکه قانون در برابر متخلفان هیچ‌گونه عقب‌نشینی نخواهد کرد، اظهار کرد: حفظ حقوق عامه، صیانت از اراضی ملی، بستر رودخانه‌ها و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز از اولویت‌های دستگاه قضایی است و در این مسیر با هیچ فرد یا جریانی تعارف نداریم.

شهرستان بندری آستارا با جمعیتی در حدود ۹۵ هزار نفر در غربی‌ترین نقطه گیلان در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و از نظر مرزی در کنار کشور جمهوری آذربایجان است، این شهرستان سه مرز دریایی، ریلی و بزرگراهی و فضای مناسبی برای تجارت در منطقه دارد.