تعلیق ۱۱ نفر از کارکنان شهرداری و یک عضو شورای شهر ایلام

دادستان عمومی و انقلاب ایلام از صدور کیفرخواست برای شهردار پیشین، ۱۰ نفر از کارکنان شهرداری و یک عضو شورای اسلامی شهر ایلام در پرونده اتهام‌های مرتبط با فساد مالی خبر داد و گفت: این افراد بر اساس دستور قضایی تا زمان صدور رأی نهایی دادگاه از فعالیت‌های اداری و حضور در جلسات شورا تعلیق شده‌اند.

به گزارش تالشان نیوز، عبدالوهاب بخشنده، دادستان عمومی و انقلاب ایلام، از تعلیق ۱۱ نفر از کارکنان و مدیران شهرداری و یک عضو شورای اسلامی شهر ایلام در پرونده اتهام‌های مرتبط با فساد مالی خبر داد.

وی اظهار کرد: پرونده این افراد پس از انجام بررسی‌های لازم توسط دادیار دادسرای عمومی و انقلاب ایلام مورد رسیدگی قرار گرفت.

دادستان ایلام افزود: با تکمیل تحقیقات و بررسی دلایل و اسناد موجود برای ادامه روند قضایی، برای شهردار پیشین ایلام، ۱۰ نفر از کارکنان شهرداری و یک عضو شورای شهر کیفرخواست صادر شده است.

تعلیق تا زمان صدور رأی نهایی

بخشنده ادامه داد: پس از صدور کیفرخواست، پرونده برای طی مراحل قانونی به دادگاه ارسال می‌شود.

وی گفت: بر اساس دستور قضایی صادرشده، افراد مشمول پرونده تا زمان صدور رأی نهایی دادگاه از ادامه فعالیت‌های اداری تعلیق شده‌اند و عضو شورای شهر نیز تا تعیین تکلیف نهایی پرونده از حضور در نشست‌های شورا منع شده است.

رسیدگی قضایی به پرونده چهار عضو شورا

دادستان عمومی و انقلاب ایلام همچنین با اشاره به وضعیت اعضای شورای اسلامی شهر ایلام اظهار کرد: پرونده چهار عضو شورای شهر در مرحله رسیدگی قضایی قرار دارد، اما از میان این چهار نفر، تنها یک عضو مشمول دستور تعلیق از حضور در نشست‌های شورا شده است.

بخشنده تأکید کرد رسیدگی به این پرونده در چارچوب مراحل قانونی ادامه خواهد داشت و تصمیم نهایی درباره اتهامات مطرح‌شده با مرجع قضایی است.

شورای هفت‌نفره ایلام

بر اساس اطلاعات اعلام‌شده، شهر ایلام حدود ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد و شورای اسلامی این شهر دارای هفت عضو اصلی و پنج عضو علی‌البدل است.