استقرار ۹۱ ناجی غریق در سواحل و مناطق خطرآفرین شهرستان آستارا

فرماندار آستارا از استقرار ۹۱ ناجی غریق آموزش‌دیده در ۲۱ نقطه خطرآفرین و دو طرح سلامت دریا در سواحل این شهرستان خبر داد و گفت: طرح‌های امداد و نجات دریایی تا ۹ مهرماه با هدف تأمین امنیت شناگران و گردشگران ادامه خواهد داشت.

به گزارش تالشان نیوز، علی درمانی با اشاره به فرا رسیدن فصل تابستان و تمایل به استفاده از شناگاه‌ها و طرح‌های سلامت دریا توسط شهروندان و مسافران اظهار کرد: از نهم خرداد ماه سال جاری ۹۱ نفر از ناجیان غریق آموزش دیده از محدوده ساحلی گمرک تا روستای قره سو در بخش لوندویل در ۲۱ نقطه خطرآفرین آستارا و طرح‌های سلامت دریا با تجهیزات کامل از جمله جت اسکی، قایق موتوری فرمانی، قایق بادی و موتور سیکلت مستقر و در دو شیفت صبح و عصر کار خود را آغاز کرده اند.

وی بیان کرد: در سواحل شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان دو طرح سلامت دریا به نام های طرح شیندان(سفیر امید) و طرح صدف در منطقه سیبلی برای شنای گردشگران تابستانی و همچنین مردم بومی تعیین شده است.

فرماندار آستارا افزود: ناجیان غریق در شهرستان آستارا در طول ایام تابستان در طرح‌های سالم‌سازی دریا تا ۹ مهرماه سال جاری در حال ارائه خدمت به مردم و مسافرین خواهند بود.

درمانی ادامه داد: بهره‌مندی از ناجیان غریق دارای درجات رسمی یک، دو و کمک منجی فدراسیون یکی از ویژگی‌های ممتاز هیئت نجات غریق آستارا است و کلیه ناجیان عضو این هیئت با حضور در دوره‌های فشرده، آموزش‌های لازم را تحت نظر مربیان مجرب و مدرسین فدراسیون نجات غریق جمهوری اسلامی ایران گذرانده‌اند.

درمانی همچنین با اشاره به شناسایی ۲۱ منطقه خطرآفرین در سواحل آستارا گفت: در طول فصل شنا در سال گذشته خوشبختانه هیچ مورد غرق‌شدگی نداشتیم و به مدت چهار سال است که آستارا غریق در دریای خزر ندارد.

فرماندار آستارا به فعالیت ۹ ناجی غریق آقا و خانم در طرح سلامت و پرتردد شیندان(سفیر امید) آستارا، ۷۷ ناجی غریق در نقاط خطر آفرین و همچنین ۵ ناجی آقا و خانم در طرح ساحلی صدف اشاره و اظهار کرد: کنترل مداوم دریا توسط ستاد ساماندهی سواحل شهرستان، استفاده از نیروهای جوان و زبده در هیأت نجات غریق و همکاری شهروندان در استفاده از شناگاه‌های مشخص شده شهرستان در فصل شنا بسیار اهمیت دارد.

درمانی با تقدیر از همکاری اداره ورزش و جوانان، هیئت نجات غریق، هلال احمر، بخشداری ها، دهیاری‌های ساحلی، هنگ مرزی آستارا، اورژانس، نیروی دریایی ارتش و نیروی انتظامی در طرح های سلامت دریا در شهرستان آستارا ادامه داد: برخی از مسافران نسبت به شنا در نقاط خطرآفرین شهرستان اقدام می‌کنند که باید از آن جلوگیری و به طرح‌های سالم‌سازی هدایت شوند و ناجیان غریق نیز باید در این نقاط حضور مستمر داشته باشند تا از حادثه‌های احتمالی پیشگیری کنیم و اجرای طرح نیز بدون غریق پایان یابد.