استاندار گیلان:

ارزش پروژه‌های آستارا در هفته دولت ۳ برابر شد

استاندار گیلان از رشد قابل توجه طرح‌های هفته دولت در آستارا خبر داد و گفت: ارزش پروژه‌های افتتاح‌شده و آماده بهره‌برداری این شهرستان از حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.

به گزارش تالشان نیوز، استاندار گیلان با اشاره به افزایش حجم طرح‌های عمرانی، اقتصادی و گردشگری در آستارا اظهار کرد: این شهرستان در هفته دولت امسال شاهد جهش قابل توجهی در ارزش پروژه‌های قابل بهره‌برداری بوده است.

هادی حق‌شناس در حاشیه افتتاح و بازدید از طرح‌های هفته دولت در آستارا گفت: مجموع ارزش پروژه‌های هفته دولت در گیلان نیز نسبت به سال گذشته تقریباً دو برابر شده و از حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان به ۳۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: سهم آستارا از این روند افزایشی نیز قابل توجه بوده و ارزش طرح‌های این شهرستان از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

افزایش ظرفیت سردخانه آستارا تا ۱۵ هزار تن

استاندار گیلان با اشاره به بهره‌برداری از یک واحد سردخانه در آستارا بیان کرد: مرحله نخست این مجموعه با ظرفیت پنج هزار تن به بهره‌برداری رسیده و در صورت تأمین منابع مالی مورد نیاز، امکان افزایش ظرفیت آن تا ۱۵ هزار تن وجود دارد.

حق‌شناس توسعه زیرساخت‌های گردشگری را از دیگر محورهای مهم طرح‌های آستارا عنوان کرد و گفت: یک مجموعه تفریحی ساحلی و یک هتل نیز در این شهرستان به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری حدود یک همتی در مجموعه ساحلی اظهار کرد: این مرکز از مجموعه‌های شاخص و متفاوت ساحلی گیلان محسوب می‌شود و بهره‌برداری از هتل جدید نیز به تقویت ظرفیت اقامتی آستارا کمک خواهد کرد.

تصفیه‌خانه فاضلاب آستارا در مسیر تکمیل

استاندار گیلان درباره وضعیت طرح تصفیه‌خانه فاضلاب آستارا نیز گفت: این پروژه یکی از نیازهای مهم شهرستان است و اکنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: تلاش می‌شود با تأمین اعتبارات و منابع مورد نیاز، روند اجرای این طرح سرعت بیشتری بگیرد.

مرز جدید آستارا در آستانه بهره‌برداری

حق‌شناس با اشاره به ظرفیت بندر آستارا گفت: این بندر از امکانات مناسب برای تخلیه و بارگیری برخوردار است و در ماه‌های گذشته نیز شاهد پهلوگیری شناور در آن بوده‌ایم.

وی توسعه زیرساخت‌های مرزی را نیز ضروری دانست و بیان کرد: با توجه به افزایش تردد کامیون‌ها در برخی مقاطع سال، تکمیل و تقویت امکانات مرزی آستارا اهمیت زیادی دارد.

استاندار گیلان ادامه داد: مرز جدید آستارا به طول هزار و ۴۰۰ متر در مراحل پایانی ساخت قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود این پروژه حداکثر تا پایان شهریور یا هفته نخست مهرماه به بهره‌برداری برسد.

حق‌شناس در پایان با تأکید بر موقعیت ویژه آستارا در تجارت و ارتباطات مرزی خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت منابع و شرایط دشوار موجود، روند اجرای طرح‌های زیرساختی شهرستان مناسب است، اما جایگاه آستارا ایجاب می‌کند پروژه‌ها با سرعت و جدیت بیشتری دنبال شوند.