نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: کسانی که بدنبال القای ناامیدی در جامعه و کشور هستند توصیه های رهبری را نادیده گرفته و آب به آسیاب دشمن می ریزند.
به گزارش تالشان نیوز به نقل از ایرنا، علی باقری عصر روز چهارشنبه در مراسم معارفه فرماندار جدید شهرستان آستارا اظهارکرد: کسانی در کشور در تلاش هستند که با القاء ناامیدی و بزرگ نمایی کاستی ها مردم را مایوس کرده و تلاش های مسئولان نظام را نادیده می گیرند.
وی افزود: مقام معظم رهبری بارها دولت چهاردهم را تایید کردند و همه را به کمک به دولت وفاق توصیه کردند و اینک باید با استفاده از کارشناسان خبره در مسائل مختلف در راستای حل مشکلات مردم اقدام کنیم.
وی عنوان کرد: حضور مردم شهرستان آستارا در انتخابات ریاست جمهوری برجسته بود و مردم این شهرستان به رویکرد دولت پزشکیان رای اعتماد دادند و رئیس دولت چهاردهم هم با شعار وفاق ملی آمد و در راستای تحقق این شعار اقدامات عملی خوبی هم انجام داده است.
باقری تصریح کرد: این شعار رئیس جمهور در راستای ناامید کردن دشمنان نظام و همراهی و هم سویی با مردم بوده و هست و همه مردم و مسئولان نظام باید طبق توصیه رهبر معظم انقلاب همراهی و کمک کنند تا مشکلات را حل و فصل کنیم.
وی اظهار کرد: دولت به دنبال استفاده از همه ظرفیت های موجود در حل مسائل است و در این خصوص از همه گرایش ها و تفکرات استفاده می کند و همه باید بدانند که موفقیت دولت چهاردهم در حل مشکلات کشور موفقیت نظام به شمار می آید.
معاون استاندار گیلان بیان کرد: دولت در همه ارکان و بخش ها به طور کامل مستقر نشده است و امیدواریم در روزهای آینده با استقرار کامل دولت همه همصدا در راستای مدیریت امور و خدمت به مردم عمل کنیم.
باقری در ادامه با اشاره به موقعیت راهبردی آستارا گفت : این شهرستان دارای ظرفیت های بالای اقتصادی و گردشگری است و باید از این ظرفیت بالقوه استفاده مطلوبی شود.
وی ادامه داد: بندر آستارا تنها بندر خصوصی کشور است و باید تلاش کنیم موانع و مشکلات در مسیر توسعه آن حل شود و این فقط با تلاش دولت ممکن نیست؛ زیرا ۸۰ درصد پیشرفت و توسعه پایدار در کشور با مشارکت مردم امکان پذیر خواهد بود و باید بتوان از ظرفیت بخش خصوصی به بهترین نحو استفاده کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان تاکید کرد: پروژه های ملی و بین المللی شهرستان آستارا باید با کمک دولت انجام شود و در این راستا اقدامات لازم انجام خواهیم داد و در این میان باید به اقتصاد دریا محور در شهرستان آستارا نگاه ویژه ای شود …
نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم اظهارکرد: موقعیت شهرستان آستارا با دارا بودن امکان اقدامات مهم اقتصادی می تواند به رونق اقتصادی کشور کمک کند و این امرجز با رفع موانع در شهرستان میسر نمی شود.
ولی داداشی افزود: پروژه های نیمه کاره موجود در شهرستان آستارا ملی و بین المللی هستند که امیدواریم دولت در راستای اتمام آنها اقدامات جدی و عملیانجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: بیش از یک سال است بندر آستارا به دلایلی تعطیل است و باید در راستای حل مشکلات آن اقدامات عملی صورت گیرد، زیرا ادامه دار بودن آن به نفع مردم و کشور نیست.
نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و هلدینگ ها می تواند به راه اندازی و اتمام پروژه های نیمه تمام شهرستان آستارا کمک کند و موانع تجارت برداشته خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت همدلی تاکید کرد: باید از نفاق و اختلاف افکنی به طور جدی خودداری کرد زیرا دشمن به دنبال ایجاد ناامیدی مردم است.
فرماندار پیشین آستارا هم در ادامه مراسم اظهارکرد: پروژه های نیمه تمامی در شهرستان وجود دارد که به کمک دولت و بخش خصوصی به اتمام خواهد رسید.
محمدرضا شهاب زاده افزود: در دولت سیزدهم و چهاردهم اقدامات عملی خوبی در خصوص رفع مشکلات و حل معضلات شهرستان صورت گرفته و می گیرد و امیدواریم با پیگیری های آینده به نتیجه برسد.
سرپرست فرمانداری شهرستان آستارا هم در ادامه اظهارکرد: هدف همه ما در کار باید خدمت صادقانه و بی منت به مردم باشد و امید است بتوانیم اقدامات عملی خوبی انجام داده و شرمنده مردم نشویم.
علی درمانی افزود: پیگیری مشکلات و معضلات شهرستان به خصوص پروژه های نیمه تمام آستارا خواهیم بود و از هیچ اقدامی در این راستا فروگذار نخواهیم کرد.
وی ادامه داد: به مردم قول می دهم پیگیر مطالباتشان باشم.
در این جلسه باقری از خدمات محمدرضا شهاب زاده فرماندار پیشین شهرستان آستارا قدردانی شد و علی درمانی با حکم استاندار گیلان به بعنوان سرپرست جدید فرمانداری این شهرستان معرفی شد.
درمانی؛ سابقه بخشداری اسالم، تالش و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تالش را در کارنامه خود دارد.