نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آریامن قویدل با حکم رئیس جهاد دانشگاهی بهعنوان سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان منصوب شد و جایگزین هادی مدبری لیفشاگرد شد.
به گزارش تالشان نیوز، رئیس جهاد دانشگاهی با صدور حکمی، آریامن قویدل را بهعنوان سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان منصوب کرد.
در حکم علی منتظری خطاب به قویدل، بر اتکا به خداوند، همکاری و همدلی جهادگران و تلاش برای توسعه کمی و کیفی فعالیتهای سازمان تأکید شده است.
سوابق مدیریتی و آموزشی قویدل
آریامن قویدل پیش از این معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان بود و بهعنوان عضو هیئت علمی، سابقه سرپرستی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی گیلان را نیز در کارنامه دارد.
وی همچنین در حوزه ورزش کاراته فعالیت داشته و داور بینالمللی این رشته است. قویدل دارای کمربند سیاه دان هفت فدراسیون کاراته کشور بوده و پیش از این نیز سرپرستی هیئت کاراته گیلان را بر عهده داشته است.
ریاست شورای داوران استان و مشاور عالی هیئت کاراته استان گیلان از دیگر سوابق وی عنوان شده است.
تغییر در مدیریت جهاد دانشگاهی گیلان
با این انتصاب، آریامن قویدل مسئولیت سرپرستی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان را بر عهده گرفت.
پیش از او، هادی مدبری لیفشاگرد ریاست سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان را بر عهده داشت.