مدیرکل ورزش و جوانان گیلان تأکید کرد:

بسیاری از اماکن ورزشی گیلان فرسوده هستند

به گزارش تالشان نیوز ، مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان در جلسه نمایندگان ورزش استان، نواب و روسای هیات‌های ورزشی که با حضور معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه زیر ساخت‌های ورزشی جزء استان‌های کم برخوردار هستیم. برخی استان‌های صنعتی از نظر زیرساخت‌های ورزشی خصوصا در بخش بانوان از امکانات خوبی برخوردارند اما علی رغم این موضوع استان گیلان در رشته‌های مختلف ورزشی قهرمانان زیادی را از جامعه بانوان داشته است.

جهانبخش آرمان گفت: استان گیلان پتانسیل‌های بالقوه‌ی بسیاری در حوزه ورزش بانوان دارد که با رشد و توسعه زیر ساخت‌ها این پتانسیل‌ها شکوفا و بالفعل خواهد شد.

وی افزود: در برخی از شهرستانهای استان گیلان شاخصه‌های قهرمانی با بعضی از استان‌های کشور برابری می‌کند و این امر نشان دهنده ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های انسانی در استان است و اگر زیر ساخت‌های ورزشی بنا به معیارها و آیتم‌های وزارت توسعه یابد، گیلان در ورزش‌های قهرمانی، همگانی و انفرادی در رشته‌های مختلف ورزشی می‌تواند رشد قابل توجهی داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان خاطرنشان کرد: بسیاری از اماکن ورزشی استان فرسوده هستند و اماکن ورزشی دیگر نیز در اختیار بخش خصوصی است و ماده ۸۸ باعث بروز مشکل در زمینه ورزش در شهرستان‌ها شده است. در حال حاضر اولویت ما در واگذاری اماکن ورزشی هیات‌های ورزشی است. جا دارد در این جا از ادارات و سازمان‌ها تشکر و قدردانی کنم که برای برگزاری مسابقات سالن‌ها و اماکن ورزشی را در اختیار قرار می‌دهند.

آرمان اضافه کرد: امیدواریم به جایگاهی برسیم که هیچ فردی در استان به دلیل کمبود امکانات ورزشی از ورزش باز بماند.

وی در پایان ضمن تشکر از حمایت‌های دکتر سجادی مقام عالی وزارت و معاونین ایشان برای توجه به ورزش استان گیلان گفت: ان‌شاءالله بتوانیم با حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان، ورزش استان را ارتقاء دهیم و روز به روز ورزشکاران گیلانی در عرصه رقابت‌های ملی و بین المللی بدرخشند.

ایجاد زیر ساخت‌های ورزشی حوزه بانوان باید بر اساس آمایش سرزمین باشد

مریم کاظمی‌پور، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در جلسه‌ای که در جمع نمایندگان ورزش استان، نواب و روسای هیات‌های ورزشی در سالن مهمانسرای المپیک رشت برگزار شد، گفت: شاخص حرکت برنامه‌ها آمایش سرزمین است. غیر تخصصی بودن برخی از برنامه‌ها در بعضی استانهایی که ظرفیت آن وجود ندارد، موجب می‌شود که آن برنامه‌ها به درستی انجام‌پذیر نباشد.

وی افزود: در حوزه مدیریت ورزش بر اساس آمایش سرزمین و استعدادی که وجود دارد باید کار کارشناسی صورت گیرد و در استانی مانند گیلان که از نظر تخصص حوزه ورزش و آکادمیک بودن این حوزه ظرفیت‌های بالایی دارد، انتظار می‌رود که در بخش آمایش سرزمین و ایجاد زیر ساخت‌ها بر پایه استعدادهای موجود، کارشناسی شود.

کاظمی‌پور افزود: سیاست‌گذاری در رشته‌های ورزشی و زیر ساخت‌ها باید بر اساس ظرفیت‌ها باشد و آنچه که از مسوولین ورزشی استان و هیات‌های ورزشی تقاضا دارم این است که تخصیص زمان برای بهره گیری از سالن‌ها و امکانات ورزشی برای ورزش بانوان عادلانه و عدالت محور صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در بحث توسعه ورزش باید از ظرفیت ادارات و سازمان‌ها بهره گیری شود، خاطر نشان کرد: از مدیران کل استان‌ها درخواست کرده‌ایم که با انعقاد تفاهم نامه‌هایی با سازمان‌ها و ادارات از سالن‌ها و اماکن ورزشی آن‌ها در شهرها و روستاها بهره گیری شود.

کاظمی‌پور گفت: امیدواریم خروجی چنین جلساتی تغییر و رشد در حوزه ورزش بانوان را سبب شود.

گفتنی است در این جلسه جمعی از نواب هیات‌های ورزشی و مسوولین ورزش بانوان در خصوص مشکلات ورزش حوزه بانوان استان مواردی را عنوان کردند.