استاندار گیلان: انتصابات استان بر پایه شایسته‌سالاری انجام شده است

استاندار گیلان با تأکید بر نقش نگاه کارشناسی در مدیریت استان، گفت: انتصابات انجام‌شده فارغ از نگاه‌های سیاسی و بر پایه شایسته‌سالاری، تجربه و توانمندی افراد صورت گرفته است.

به گزارش تالشان نیوز، هادی حق‌شناس ظهر چهارشنبه در دیدار با ایثارگران شاغل در استانداری گیلان که به مناسبت هفته دفاع مقدس در سالن اجتماعات شهید انصاری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، درباره رویکرد مدیریتی استان سخن گفت.

وی با اشاره به شرایط سال‌های نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: کشور در آن دوران با وجود کمبود امکانات، با تکیه بر ایمان و فداکاری نیروهای خود اداره و از آن دفاع شد و حوادث آن دوره در تاریخ کشور ماندگار است.

تغییر ماهیت جنگ در عصر جدید

استاندار گیلان با مقایسه جنگ‌های گذشته با نبردهای مدرن گفت: مؤلفه‌های جنگ در عصر حاضر تغییر کرده و دانش، تخصص، فناوری و طراحی‌های پیچیده نقش پررنگی در آن دارند.

حق‌شناس با یادآوری نقش نیروهای مسلح، از جمله سپاه و ارتش، در روزهای ابتدایی دفاع مقدس افزود: نیروهای دریایی و هوایی ارتش در همان هفته‌های نخست جنگ اقدامات مؤثری انجام دادند و نیروی زمینی نیز با همراهی نیروهای مردمی در ادامه توانست مناطق اشغال‌شده را بازپس بگیرد.

وی همچنین با اشاره به شرایط داخلی کشور در سال‌های ابتدایی جنگ تصریح کرد: در آن مقطع، کشور هم‌زمان با تجاوز خارجی، با ناامنی‌های داخلی و ترور نیز مواجه بود و با وجود این شرایط، رزمندگان و مردم در دفاع از کشور نقش‌آفرینی کردند.

شایسته‌سالاری در انتصابات استان

استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت حاکم شدن نگاه کارشناسی در ساختار مدیریتی استان تأکید کرد.

وی گفت: در انتصابات صورت‌گرفته، فارغ از نگاه‌های سیاسی چپ و راست، از چهره‌های باتجربه، کارشناسان و مدیرانی با سوابق ملی و استانی استفاده شده است.

حق‌شناس افزود: به گفته وی، برای نخستین‌بار در تاریخ استانداری گیلان، یک فرماندار زن و همچنین یک فرماندار از برادران اهل‌سنت بر اساس شایسته‌سالاری و توانمندی منصوب شده‌اند.

مدیریت بحران با تکیه بر تخصص و برنامه‌ریزی

استاندار گیلان با اشاره به فشارهای اقتصادی و شرایط دشوار کشور در یک سال اخیر اظهار کرد: مدیریت در شرایط بحرانی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، واقع‌بینانه و استفاده از ظرفیت کارشناسان است.

وی افزود: هدف از این رویکرد باید کاهش هزینه‌های ناشی از بحران برای مردم و فراهم کردن زمینه برای بهبود شرایط معیشتی جامعه باشد و دولت نیز در این زمینه اقداماتی را در دستور کار قرار داده است.

حق‌شناس در پایان تأکید کرد: همان‌گونه که نسل دوران دفاع مقدس با انسجام و فداکاری از کشور دفاع کرد، امروز نیز عبور از پیچیدگی‌های موجود نیازمند دانش، تخصص و انسجام ملی است.