جابه‌جایی بیش از ۴.۳ میلیون تن کالا در جاده‌های گیلان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان از جابه‌جایی بیش از ۴ میلیون و ۳۰۳ هزار تن کالا در جاده‌های استان طی پنج ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت ۲۷۵ هزار و ۳۰۹ بارنامه حمل کالا صادر شده است.

به گزارش تالشان نیوز، فریبرز مرادی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان، با اشاره به وضعیت حمل کالا در استان اظهار کرد: طی پنج ماه نخست سال جاری، ۲۷۵ هزار و ۳۰۹ بارنامه حمل کالا در گیلان صادر شده است.

وی افزود: بر اساس بارنامه‌های صادرشده، در مجموع ۴ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۲ تن کالا در شبکه حمل‌ونقل جاده‌ای استان جابه‌جا شده است.

فعالیت ۱۷۸ شرکت حمل‌ونقل کالا

مرادی با اشاره به ظرفیت‌های بخش حمل‌ونقل کالای گیلان گفت: در حال حاضر ۱۷۸ شرکت حمل‌ونقل کالا در استان فعال هستند و خدمات مربوط به جابه‌جایی بار را ارائه می‌کنند.

به گفته وی، سه پایانه بار دولتی و یک پایانه بار خصوصی نیز در گیلان فعالیت دارند که در ساماندهی، کنترل و تسهیل فرآیند جابه‌جایی کالا نقش دارند.

تأکید بر نظارت بر حمل‌ونقل کالا

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان، حمل‌ونقل جاده‌ای را یکی از بخش‌های مهم در تأمین نیازهای اقتصادی و تجاری استان دانست و بر استمرار نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل، ناوگان باری و فرآیند جابه‌جایی کالا تأکید کرد.

مرادی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود با تقویت نظارت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود، روند جابه‌جایی کالا در محورهای گیلان با کیفیت، نظم و کارایی بیشتری انجام شود.