هوای گیلان ناپایدار می‌شود؛ بارش و مه تا جمعه

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به نفوذ جریانات شمالی به استان، از ناپایداری جوی، کاهش نسبی دما، مه‌آلودگی، وزش باد و بارش‌های پراکنده تا جمعه خبر داد.

به گزارش تالشان نیوز، مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به ورود جریانات شمالی به استان گفت: امروز و فردا شرایط جوی گیلان ناپایدار خواهد بود و برخی مناطق استان شاهد بارندگی، مه‌آلودگی و وزش باد خواهند بود.

محمد دادرس روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی از نفوذ تدریجی جریانات شمالی و فعالیت یک سامانه نسبتاً ناپایدار در منطقه طی امروز و فردا حکایت دارد.

وی افزود: در این مدت افزایش ابر، مه‌آلود شدن هوا و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و در برخی ساعات نیز وزش باد خواهیم داشت که در پاره‌ای نقاط می‌تواند به‌طور موقت شدید باشد.

مدیرکل هواشناسی گیلان ادامه داد: بارندگی در برخی مناطق استان نیز دور از انتظار نیست و این بارش‌ها گاهی به شکل رگباری و موقتی شدید رخ می‌دهد که احتمال آن در ارتفاعات و دامنه‌ها بیشتر است.

دادرس همچنین احتمال وقوع رعدوبرق را در برخی مناطق تا روز جمعه مطرح کرد و از شهروندان خواست در فعالیت‌های خود شرایط جوی را مورد توجه قرار دهند.

بازگشت هوای پایدار از شنبه

وی با اشاره به تغییر شرایط جوی از ابتدای هفته آینده بیان کرد: از روز شنبه، به‌تدریج جوی غالباً پایدار در گیلان مستقر می‌شود و کاهش ابر تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی گیلان اضافه کرد: از یکشنبه تا چهارشنبه با شکل‌گیری جریانات جنوبی در منطقه، موج هوای گرم تقویت شده و افزایش دما در استان انتظار می‌رود.