نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سعید قسمت پور فرماندار ماسال در جلسه با نانوایان شهرستان بر لزوم رعایت کیفیت نان و ساعتهای مشخص پخت تاکید نمود و گفت : کاهش وزن و کمفروشی در نان جایز نیست و با متخلفان برخورد خواهد شد.
به گزارش تالشان نیوز : روز سه شنبه ۲۵ تیر جلسهای با حضور مهندس قسمتپور فرماندار شهرستان و جمعی از نانوایان شهرستان ماسال برگزار گردید.
سعید قسمت پور فرماندار شهرستان ماسال با تأکید بر اهمیت نان بهعنوان یکی از نیازهای اساسی مردم، خواستار ارائه نان با کیفیت مطلوب و استاندارد به دست مصرفکنندگان شد.
در این جلسه فرماندار ماسال بر لزوم رعایت کیفیت نان و ساعتهای مشخص پخت تاکید نمود و افزود: کاهش وزن و کمفروشی در نان جایز نیست و با متخلفان برخورد خواهد شد.
قسمت پور همچنین به نانوایان توصیه داشت که از تعطیلی خودسرانه واحدهای نانوایی بپرهیزند تا خدماترسانی به مردم دچار اختلال نشود.
فرماندار ماسال با اشاره به بازرسی مستمر و نظارت دقیق بر فرآیند تهیه و توزیع نان گفت : استفاده از کارتهای متعدد غیرمجاز در سیستم توزیع نان ممنوع است
قسمت پور همچنین بر اهمیت سلامت و رضایت مردم تاکید داشت و عنوان کرد : در بازرسیهای اخیر، از برخی واحدها کمبود وزن چانه نان گزارش شده است و در صورت تکرار حتما با واحد صنفی مربوطه برخورد خواهد شد.
فرماندار ماسال در پایان اعلام کرد که نظارتها و بازرسیها جهت ارتقاء کیفیت نان در شهرستان ادامه خواهد داشت.