نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
احمد آقایی بازرس کل گیلان در بازدید سرزده از بیمارستان امام خمینی (ره) صومعهسرا با اشاره عدم حضور به موقع پزشکان در ساعات موظفی خود، گفت : این مشکل را بارها و در اکثر بیمارستانهای استان مشاهده کردهایم و هر بار هم به مسئولین امر تذکر دادهایم اما انگار گوش شنوایی وجود ندارد.
به گزارش تالشان نیوز : بازرس کل استان گیلان در پی گزارشها و درخواستهای مردمی، به صورت سرزده از بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان صومعهسرا بازدید کرد.
احمد آقایی در این بازدید سه ساعته که با همراهی سربازرس گروه فرهنگی و اجتماعی انجام شد، از بخشهای مختلف بیمارستان از جمله انبار دارویی، بخش مراقبتهای ویژه، واحد اکسیژنساز، زبالهسوز، بخش دیالیز و بخشهای بستری بیماران بازدید کرد.
آقایی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در برخی بخشهای بیمارستان، این موضوع را از مهمترین مشکلات موجود دانست و اظهار کرد: ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی، از حقوق مسلم مردم و از جمله وظایف قانونی متولیان نظام سلامت است.
وی همچنین با انتقاد از عدم حضور بهموقع پزشکان در ساعات موظفی خود افزود: این موضوع در اغلب بیمارستانهای استان مسبوق به سابقه است و بارها نسبت به آن تذکر داده شده، اما به نظر میرسد گوش شنوایی برای اصلاح این وضعیت وجود ندارد.
بازرس کل گیلان در جریان این بازدید، با حضور بر بالین چند بیمار، از آنها عیادت کرده و روند درمان و رسیدگی به وضعیت بیماران را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
آقایی در پایان، برای پیگیری مشکلاتی نظیر کمبود نیرو، عدم حضور پزشکان و مطالبات کارکنان و نیروهای شرکتی بیمارستان، به صورت تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفتوگو کرد.