فرماندار آستارا :

رشد ۴۱ درصدی اعتبارات شهرستان آستارا در کمیته برنامه ریزی با اولویت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

علی درمانی فرماندار استارا در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان با انتقاد از عدم تخصیص بخشی از اعتبارات سال گذشته به دلیل عدم پیگیری برخی دستگاه ها ، از رشد ۴۱ درصدی اعتبارات این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت : رقم تخصیص داده شده به شهرستان آستارا برای ۱۴۲ پروژه اولویت‌دار و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خواهد بود

به گزارش تالشان نیوز : علی درمانی روز شنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان آستارا ، با تأکید بر ضرورت تداوم پیگیری‌ها برای جذب اعتبارات و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، خواستار تلاش حداکثری دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای جذب منابع مالی و پرهیز از اکتفا به بودجه‌های مصوب شد.

وی با اشاره به رشد اعتبارات شهرستانی در سال جاری اظهار کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۴، شاهد افزایش ۴۱ درصدی اعتبارات هستیم؛ به‌گونه‌ای که این رقم از یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳به یک هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال رسیده است.

درمانی اعلام کرد: در سال گذشته بخشی از رقم اعتباری به دلیل عدم پیگیری‌ها تخصیص پیدا نکرد و امیدواریم امسال شاهد این اتفاقات در شهرستان نباشیم.

فرماندار شهرستان آستارا افزود: این رقم افزایشی می‌تواند زمینه‌ساز تحولات خوبی در بخش‌های مختلف شهرستان شود و مسئولان ادارات باید در زمینه تخصیص و جذب آنها اقدامات لازم و عملی مناسبی را انجام دهند.

درمانی ادامه داد: اعتباراتی که در حال حاضر به دستگاه‌های شهرستان تخصیص داده شده است به صورت پیشنهاد به سازمان برنامه و بودجه استان گیلان اعلام می‌شود و ممکن است در تصمیم گیری‌های استانی تغییراتی در آن ایجاد شود.

وی تصریح کرد: رقم تخصیص داده شده به شهرستان آستارا برای ۱۴۲ پروژه اولویت‌دار خواهد بود و تاکید و اولویت ما هم در آستارا اقدام در زمینه رفع مشکلات آب و فاضلاب، آسفالت معابر و جاده‌ها و توسعه اماکن و فضاهای ورزشی است.

فرماندار شهرستان آستارا با توجه به نزدیکی هفته دولت از همه دستگاه های شهرستان خواست تمامی پروژه هایی را که قابلیت افتتاح دارند را به فرمانداری اعلام نمایند تا به استان اطلاع داده شود.

درمانی خاطرنشان کرد: پروژه هایی که در زمینه های عمرانی و غیره وجود دارد باید تکمیل شود و هیچ دستگاهی نباید پروژه نیمه تمامی را برای افتتاح اعلام کند.

وی با تأکید بر لزوم اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره شهرستان گفت: با توجه به افزایش اعتبارات، فعلا پروژه‌ جدیدی تعریف نشده و اولویت ما تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است .

فرماندار آستارا با تشکر از مردم فهیم این شهرستان اظهارکرد: از مردم می خواهیم همچنان ما را در مدیریت مصرف آب و حامل های انرژی یاری برسانند تا بتوانیم از تنش آبی موجود عبور کنیم.