فرمانده انتظامی لاهیجان خبر داد؛

نجات شهروند لاهیجانی از خودکشی با حضور و اقدام به موقع پلیس؛ او قصد داشت از طبقه چهارم بپرد

فرمانده انتظامی لاهیجان گفت: ماموران کلانتری ۱۱ این شهرستان با حضور و اقدام به موقع یک جوان ۲۱ساله را از اقدام به خودکشی منصرف و جان وی را نجات دادند.

به گزارش تالشان نیوز ، سرهنگ «شریف رحیمی» اظهار داشت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه یک مرد جوانی قصد خودکشی از بالای یک ساختمان ۴ طبقه در لاهیجان را دارد، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ این شهرستان به محل مورد نظر اعزام شد.

وی به حضور به موقع پلیس، عوامل اوژانس و آتش‌نشانی در محل مورد نظر اشاره کرد و گفت: پس از تلاش‌های ماموران انتظامی و دعوت به آرامش این جوان ۲۱ساله که از حالت روحی و روانی خوبی برخوردار نبوده از اقدام به خودکشی منصرف و انگیزه خود از این کار را مشکلات شخصی عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان در پایان ریشه‌یابی مشکلات شخصی، اختلافات خانوادگی و مشکلات روحی روانی را نیازمند بهره‌گیری از روانشناسان مجرب دانست و خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند برای دریافت هرگونه مشاوره در خصوص رفع مشکلات شخصی خود به مشاوران انتظامی مستقر در کلانتری‌ها یا مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس گیلان مراجعه و به صورت رایگان از خدمات ارائه شده در این مراکز بهره‌مند شوند.