نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر احمد اقایی از استقرار گروه ویژه بازرسی در منطقه آزاد انزلی به منظور هم افزایی و همکاری خبر داد و تصریح کرد مدیران سرمایه کشور محسوب می شوند، از رسانه ها خواست که بدون مبنا با آبروی مدیران بازی نکنند و در مقابل مدیران نیزپاسخگوی رسانه ها بوده و درب های اطلاع رسانی را باز کنند
به گزارش تالشان نیوز : «احمد آقایی» در جریان بازدید از منطقه آزاد انزلی افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه مناطق ویژه اقتصادی و تجاری در توسعه و پیشرفت کشور، سازمان بازرسی تصمیم گرفت که یک گروه ویژه برای این مناطق با عنوان (گروه ویژه مناطق آزاد اقتصادی و تجاری ، صنعتی ) ایجاد کند.
وی ابراز امیدواری کرد حضور خجسته در این سمت ضامن همکاری، هم افزایی و حمایت بیشتر از مجموعه منطقه آزاد انزلی و فعالیت های سرمایهگذاری و اقتصادی این منطقه شود.
بازرس کل گیلان از رسانه ها به عنوان امین حاکمیت و مردم یاد کرد و گفت: رسانه ها برای ما فرصت قلمداد می شوند و باید با رعایت اخلاق حرفه ای، مسئولیت پذیر بوده و با آبروی مدیران بازی نکنند.
وی با بیان اینکه رسانه هایی که خارج از مدار اخلاق حرفهای عمل کنند با واکنش مردم مواجه می شوند، تأکید کرد: چنین رسانه هایی در واقع باج خواه بوده و رسانه محسوب نمی شوند و در عین حال هر مدیری رسانه را تهدید می کند او مدیرنما بوده و در کار خود لغزش دارد.
آقایی با تصریح مجدد براینکه مدیران سرمایه کشور محسوب می شوند، از رسانه ها خواست که بدون مبنا با آبروی مدیران بازی نکنند و در مقابل مدیران نیزپاسخگوی رسانه ها بوده و درب های اطلاع رسانی را باز کنند.
مدیران ضعیف و بیبرنامه آفتند
وی در بخش دیگری با انتقاد از مدیران ضعیف، مدیران بدون برنامه را آفت و تهدید نظام مدیریتی عنوان کرد و گفت: مدیری که خوش فکر باشد، بستر سازی می کند و من دست و پای او را می بوسم.
آقایی افزود: مدیران میدانی تفکر بسیجی دارند و باید از آنان قدردانی کرد و ما مکلف به صیانت از آبرو و شرافت آنان هستیم و هرگز به دنبال آسیب زدن به شجاعت مدیران نبوده و نیستیم.
وی با تصریح براینکه منطقه آزاد انزلی یک فرصت بسیار خوب در مسیر توسعه استان گیلان و حتی کشورمان محسوب می شود، اظهار داشت: مناطق آزاد از دو منظر ساختاری و کارکردی دارای منشأ اثر بوده، بدین معنی که از نظر ساختاری مدیران دولتی و سرمایه گذاران در این مناطق نقش آفرینی می کنند و در زمینه کارکردی که همان محصول این منطقه است باید متوجه بسترسازی اشتغالزایی بود.
بازرس کل گیلان با ارائه تحلیلی از فرآیندهای مدیریتی طی شده طی دو دهه اخیر در نخستین منطقه آزاد شمال کشور، بیان کرد: منطقه آزاد انزلی طی این مدت از راهبرد واردات کالای صرف عبور کرده و نگاه چند بعدی نسبت به ظرفیت های متنوع استان در این منطقه وجود دارد.
وی با اشاره به تفاوت های موجود در ظرفیت ها و فرصت های هر یک از مناطق آزاد، بر لزوم بهره گیری از استعدادهای استان از سوی مدیران تأکید کرد.
آقایی با بیان اینکه سرمایه گذاران در نظام اقتصادی کشورمان به دو گروه تقسیم می شوند گروهی سرمایه گذار نما تحت عنوان سرمایه بر، بوده و بخش دیگر سرمایه گذار واقعی که همان سرمایه گذاران خوشنام است.
او افزود: سرمایه دارنماها هیچ آورده ای نداشته، از صلاحیت و آمادگی لازم نیز برخوردار نمی باشند، متوسل به نیرنگ شده و از رانت های مختلف جهت انتفاع و غارتگری خود سایه امنی ایجاد می کنند.
وی گفت: این افراد که از بهره هوشی بالایی نیز برخوردارند در یک فرصت زمانی کوتاه، ثروت فراوانی برای خود به وجود می آورند.
آقایی با تفسیری از بیانات حضرت علی(ع) نسبت به فقر و نقش آن در ناهنجاری های فردی اجتماعی چنین نتیجه گرفت که مدیری که بخواهد اشتغالزای و فقر را محو کند باید دستش را بوسید.
وی با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی بستر اشتغال است، نباید متمرکز در واردات و صادرات بود بلکه باید در حوزه گردشگری و گردشگری دریایی از ظرفیت بخش خصوصی واقعی نیز بهره برد، اضافه کرد: باید از نعمت های موجود در استان با بهره گیری از اصل عدالت به صورت خردمندانه ای استفاده کنیم در غیر این صورت در روز قیامت پاسخگوی ناهنجاری های موجود نشویم چراکه ما مدیر شدیم تا چنین مشکلاتی ایجاد نشود.
بازرس کل گیلان با تأکید براینکه باید سرمایه گذاران خوشنام را فرصت تلقی کرد نه تهدید و دسته اول را باید تهدید قلمداد کرد، گفت: باید از ظرفیت های قانونی جهت اهلیت سنجی سرمایه گذاران متقاضی استفاده کرد و برای سرمایه گذاران واقعی که تمام تلاش آنها برای اشتغال و فقرزدایی است باید فرش قرمز پهن کنیم، با اولویت هم استانی های خود؛ در صورت نبود از سرمایه گذاران سایر نقاط کشور بهره برد.
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار خوشنام دنبال امنیت است و دستگاه های نظارتی مکلف به حمایت قانونی از سرمایه گذاران خوشنام و ایجاد ناامنی قانونی برای سرمایه برها هستند، افزود: دومین محور فعالیت ما کمک به مدیران است. در واقع دستگاه نظارتی با تمام توان در کنار مدیران خوشنام و خوشفکر، خردورز، برنامه دار و برنامه محور قرار دارد، چراکه بزرگترین سرمایه ما، سرمایه انسانی است و مدیران خوش فکر، خردمند و خرد ورز سرمایه های مادی و اقتصادی را جلب می کنند.