مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزرخبر داد؛

تامین ۸۰ درصد سیمان مصرفی استان گیلان توسط شرکت سیمان خزر/تولید سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن سیمان و ایجاد اشتغال برای یک هزار نفر بصورت غیرمستقیم

به گزارش تالشان نیوز ؛ مدیرعامل شرکت سیمان خزر با بیان اینکه ۸۰ درصد سیمان مصرفی استان در شرکت سیمان خزر لوشان تولید می شود، گفت:سیمان مصرفی سدهای استان از جمله سد شفارود، اتوبان رودبار به منجیل و همچنین پل های در دست احداث استان توسط شرکت سیمان خزر تولید می شود.

رشد ۳۰ درصدی تولید

دکتر اسحق جمال امیدی مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر صبح روز دوشنبه دهم دی ماه سال جاری در نشست خبری با رسانه های گروهی استان اظهار کرد:سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن سیمان توسط شرکت سیمان خزر در لوشان تولید می شود که با بروز رسانی تکنولوژی این میزان نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

وی افزود:فعالیت شرکت سیمان خزر در استان گیلان برای ۴۰۶ نفر بصورت مستقیم و یک هزار نفر بصورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.

تامین ۸۰ درصد سیمان مصرفی در استان

مدیرعامل شرکت سیمان خزر با بیان اینکه ۸۰ درصد سیمان مصرفی استان در شرکت سیمان خزر لوشان تولید می شود، خاطرنشان کرد:۱۹ درصد سیمان مصرفی استان در شرکت سیمان سبز دیلمان و تنها یک درصد سیمان ، وارد استان می شود.

وی با اشاره به توانایی شرکت سیمان خزر در تولید انواع مدل های سیمان تصریح کرد:سیمان مصرفی سدهای استان از جمله سد شفارود، اتوبان رودبار به منجیل و همچنین پل های در دست احداث استان توسط شرکت سیمان خزر تولید می شود.

صادرات

رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر در خصوص صادرات سیمان این شرکت یادآورشد:سیمان خزر برای کشور روسیه و همچنین اروپا سیمان تولید می کند و بزودی به روسیه صادرات خواهد داشت‌.

وی با بیان اینکه ۵۵ درصد سهم شرکت سیمان خزر متعلق به شرکت شستا سازمان تامین اجتماعی است ، عنوان کرد:مابقی متعلق به بانک سپه ، مردم و … می باشد.

جمال امیدی گفت:شرکت سیمان خزر در راستای تامین مواد اولیه با مشکلی مواجه نمی باشد.

حمایت از صنعت

وی با تاکید بر اینکه حمایت از صنعت باید در اولویت قرار گیرد ، خاطرنشان کرد:حمایت از صنعت ، رونق تولید و اشتعالزایی را به همراه دارد.

احداث آزمایشگاه بتن پیشرفته

جمال امیدی احداث آزمایشگاه بتن پیشرفته در استان را از دستاوردهای شرکت سیمان خزر مطرح کرد و افزود:تاکنون شکایتی از میزان کیفیت سیمان تولیدی این شرکت صورت نگرفته و با تلاش پرسنل بومی افزایش کیفیت و همچنین تولید ۱۵ مدل سیمان از نقاط مثبت و قوت این شرکت محسوب می شود.

ناترازی انرژی و رکود تولید

رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر قطعی برق در تابستان سال جاری و ناترازی انرژی را از مشکلات بخش تولید بیان کرد و افزود:از مهرماه امسال قطعی گاز نیز از دیگر مشکلات شرکت است که در تابستان قطعی برق رکود تولید را به دنبال داشت.

هوشمند سازی راهی برای جبران خسارت

مدیرعامل شرکت سیمان خزر با بیان اینکه جدیدترین بروز رسانی در صنعت سیمان مربوط به اواسط دهه ۸۰ بود ، تصریح کرد:با وضع تحریم ها صنایع موفق به واردات قطعات سنگین مورد نیاز نشدند عدم وجود قطعات مورد نیاز و ناترازی انرژی موجب کاهش تولید و فعالیت کارخانه ها با نصف ظرفیت شد از سوی دیگر قبل از بورس قیمت کالا بصورت مستقیم و بعد از بورس قیمت کالا بصورت غیر مستقیم تعیین می شود و دولت بر اساس قوانین قیمت ها را تعیین می کند که این قیمت ها هیچ رابطه ای با هزینه های تولید ندارد و موجب ایجاد آسیب می شود در ادامه تولید کم به دلیل ناترازی انرژی ، تحریم ها و همچنین قیمت گذاری نامتناسب باز هم کاهش تولید را به دنبال دارد و وقتی تولید نباشد پاداش کارکنان حذف و انگیزه کار از آنان گرفته می شود.

وی ادامه داد:در ادامه صنایع به دلیل مشکلات مذکور انعطاف پذیری خود را از دست می دهند و در نتیجه نمی توانند بابت هزینه کرد در مشارکت های اجتماعی ورود کنند.

جمال امیدی ؛ هوشمند سازی و استفاده از نرم افزارها را راهی برای جبران خسارت این شرکت عنوان کرد و گفت:هوشمند سازی نیازمند همراهی کارکنان بود در این راستا ۱۵ کمیته تشکیل و تمام تصمیمات به اشتراک گذاشته شد و پرسنل نیز مشارکت کردند .

وی تقویت بستر IT و استفاده از نرم افزارهای روز دنیا را گام بعدی شرکت سیمان خزر در رفع مشکلات بیان کرد و افزود:با همکاری کارگاه هایی در اصفهان و با ارائه نقشه دستگاه های مورد نیاز و گارانتی از سوی سیمان خزر ، قطعات سنگین در داخل کشور ساخته شد و هم اکنون در حال استفاده هستند که این ماحصل هوشمندسازی شرکت و به دنبال آن افزایش ۳۰ درصدی تولید است.

وی خاطرنشان کرد:طراحی و ساخت قطعات در داخل کشور ، افزایش تولید ، ایجاد انگیزه در پرسنل از مزایای هوشمند سازی بوده همچنین در ماشین آلات سنگین ایستا نیز بیش از ۶۰۰ الی ۷۰۰ میلیارد تومان آورده از ضایعات شرکت بدست آمده است.

جمال امیدی تصریح کرد:با انجام اقدامات مذکور ، بهتر شدن وضعیت تولید و افزایش درآمد شرکت ، شرکت سیمان خزر در بخش حفاظت از محیط زیست ورود کرده و توانست کارهای موثری انجام دهد.

وی با بیان اینکه صنعت سیمان در ذات صنعت آلاینده ای است ، تصریح کرد:سیمان خزر جزء محدود شرکت هایی است که توانست عنوان صنعت سبز کشوری را دریافت کند.

جمال امیدی با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده توسط شرکت سیمان خزر در حوزه اجتماعی زیاد است ، خاطرنشان کرد:بازدید های مختلفی از این شرکت صورت می گیرد تا بتوانند از روش های مورد استفاده در این مجموعه استفاده کنند.

مشارکت اجتماعی

وی ؛ انجام لوله کشی آب ، ایجاد تصفیه خانه جهت آبرسانی به شهر ، پروژه جاده سازی و … را از اقدامات شرکت سیمان خزر در حوزه اجتماعی بیان کرد و افزود:متاسفانه صنعت استان کوچک می باشد که امید است مورد حمایت بیشتری قرار گیرد ، آنچه مورد نیاز استان است نیروی مهندس کارکرده و باتجربه می باشد.

افتخارات و دستاوردها

رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر گفت: دریافت تندیس بلورین و زرین کیفیت بر اساس مدل ارزیابی ، انتخاب واحد نمونه صنعتی استان ، انتخاب واحد مشتری مداری استان ، کسب لوح و تندیس کشوری ، دریافت تندیس واحد صنعتی سبز کشور ، تقدیر وزیر کار از شرکت سیمان خزر ، دریافت تندیس پیشروان بهره وری سه ستاره و چهار ستاره ، دریافت تندیس ‌واحد نمونه معدنی استان گیلان ، ارتقای نماد معاملاتی شرکت سیمان خزر به تابلوی اصلی بازار بورس و اوراق بهادار ، ارتقای استانداردهای شرکت و … از افتخارات شرکت سیمان خزر در استان می باشد.

وی خاطرنشان کرد:در حوزه ورزشی نیز شرکت سیمان خزر در اعزام ۴ نوجوان برای تیم کشتی کشور ، برگزاری المپیاد بانوان و … مشارکت داشته است.

اهمیت آموزش

مدیرعامل سیمان خزر آموزش را رکن اساسی و مهم در این مجموعه بیان کرد و افزود:آموزش در بهره وری و افزایش تولید نقشی تاثیرگذار دارد.

رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر خاطرنشان کرد:ساخت و افتتاح پارکینگ ویژه حمل و نقل کامیون داران درشرکت سیمان خزر در بخش ماشین آلات ایستا استیجاری بود که با آورده های انبار ضایعات در این بخش هم‌سرمایه گذاری شد.

لازم به ذکر است ؛ مدیرعامل شرکت سیمان خزر در این نشست پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.