به گزارش تالشان نیوز به موجب وزش تندباد در تاریخ ۳۰ ام آذر ماه که شهرستان های غرب استان گیلان را با سرعتی نزدیک به ۱۳۰ کیلومتر برساعت در نوردید

 

و خسارتهای قابل توجه ای در بخش سربندی و دیوار منازل و باغات کشاورزی و همچنین زیرساخت هایی چون تلفن برق گاز و اب اشامیدنی به خصوص در شهرستان های تالش و ماسال وارد ساخت.

 

طوری که بسیاری از مردم شب یلدا را در تاریکی و قطعی آب اشامیدنی به سر بردند و تا چند روز پس از طوفان نیز با این مشکلات مواجه بودند.

 

آنطور که از وضع و حال مناطق طوفان زده بر میامد ان بود که که این طوفان از سوی مسئولین امر و دستگاه های خدمات رسان جدی گرفته نشد.

 

چرا که همچون موارد مشابه ، نه از اعلام اماده باش قبل از وقوع طوفان خبری بود و نه از اعلام هشدار های لازم و نه استقرار نیروهای کمکی امدادی از مرکز استان و نه حضور مدیران مدیریت بحران استانداری گیلان !

 

پس از وقوع طوفان و ارام شدن وضعیت جوی نیز انتظار بر آن بود که ستاد مدیریت بحران با حضور مدیران کل دستگاه ها اجرایی و خدماتی برای جبران خسارات و ارامش خاطر مردم اسیب دیده تشکیل شود که در کمال تعحب این اتفاق هم نیفتاد و به طور مثال مدیریت بحران شهرستان تالش تنها با حضور فرماندار تالش برگزار شد.

 

خلا حضور مسئولین استان در مناطق طوفان زده ی تالش تا انجا پیش رفت که تنها پس از سه روز از وقوع طوفان امیرمرادی مدیر ستاد بحران استانداری گیلان به همراه محمدیاری نماینده تالش در شهرستان ماسال حضور یافت و پس از ۵ روز عباس صابر معاون عمرانی استانداری گیلان از وسعت خرابی های شهرستان ماسال بازدید به عمل اورد.

 

این تعلل و کم توجهی مدیران استان در حضور میدانی در سطح مناطق  طوفان زده ی تالش انتقادات گسترده ای را در رسانه ها و فعالین اجتماعی با خود به همراه داشت.

 

حسن محمدیاری نماینده ی حوزه ی انتخابیه تالش نیز در انتقاد از وضعیت موجود موضوع خسارت وارده به مناطق طوفان زده ی حوزه انتخابیه خود را به تریبون مجلس کشاند

 

اما در نطق خود به جای انتقاد از عدم حضور و توجه مسئولین بلندپایه استان گیلان همچون استاندار گیلان یا رییس سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن از عدم پوشش رسانه ای مناسب صدا و سیما از میزان خسارت تند باد ، انتقاد کرد و خواستار عذدخواهی رسانه ملی شد!

 

به طور قطع جبران خسارات طوفان در حوزه انتخابیه تالش و دلگرمی مردم حضور به موقع مدیران بلند پایه استان را میطلبید و نه پوزش رسانه ی ملی از عدم اطلاع رسانی درست از میزان خسارت طوفان !

 

به نظر میرسد موضع محافظه کارانه محمدیاری نسبت به عدم انتقاد از حضور استاندار گیلان یا دست کم دستور وی برای حضور مدیران ارشد استان در مناطق طوفان زده ی تالش متاثر از فضای انتصابات حوزه ی انتخابیه تالش ماسال رضوانشهر باشد که مبادا این تذکر و انتقاد روند انتصابات فرمانداران و بخشداران را تحت شعاع قرار دهد.