نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اگر چه کمتر از یک ماه از انتصاب دکتر هادی حق شناس به سمت اولین استاندار دولت چهاردهم در گیلان سپری شده اما خواسته ی به حق حامیان دولت در این استان ، در خصوص تغییر مدیران نالایق ، فرمانداران و بخشدارانی که هیچ سنخیتی با ساختار وزارت کشور نداشته و با سوء تدبیر استاندار سابق ، در سمت های مختلف گماشته شدند ، تسریع در روند تغییراتی است که ماه و بلکه سالهاست انتظارش را می کشیدند
به گزارش تالشان نیوز ، اگر چه کمتر از یک ماه از انتصاب دکتر هادی حق شناس به سمت اولین استاندار دولت چهاردهم در گیلان سپری شده اما خواسته ی به حق حامیان دولت در این استان ، در خصوص تغییر مدیران نالایق ، فرمانداران و بخشدارانی که هیچ سنخیتی با ساختار وزارت کشور نداشته و با سوء تدبیر استاندار سابق ، در سمت های مختلف گماشته شدند ، تسریع در روند تغییراتی است که ماه و بلکه سالهاست انتظارش را می کشیدند .
جناب استاندار ؛ مگر بسیاری از انتصابات استاندار سابق ، با تایید استعلامات ارگان های امنیتی و نظارتی صورت پذیرفته بود که امروز باید روزها و بلکه ماه ها فرصت سوزی شود تا یک فرماندار یا یک مدیرکل تغییر پیدا کند ؟
تغییر و یا جابجایی مدیران دولت سیزدهم با جایگزینی افراد شایسته ، لایق، متخصص و البته همسو با دولت برآمده از خواستگاه اصلاح طلبی ، حتی تحت عنوان سرپرستی ! ، در این مدت کوتاه می تواند نشان دهنده ی عزم جدی حضرتعالی در سامان بخشیدن به این وضعیت آشفته ی استان گیلان باشد که موجبات هرج و مرج در ادارات کل ، بسیاری از فرمانداری ها و بخشداری ها را فراهم آورده است .
متاسفانه اکنون هم اخبار خوشایندی در خصوص تعیین حائز اهمیت ترین سمت های استانداری گیلان از جمله معاونت های سیاسی و عمرانی استانداری از سوی حضرتعالی به گوش نمی رسد که نشانگر فشارها و لابی های فشرده ی جریان هایی است که فرداروزی هیچ کدام شان به حمایت از حضرتعالی نمی پردازند .
بنابراین اگر چه بر همه ی سختی ها و مشقت های کاری تان واقفیم اما امروز برایتان می نویسیم که فرداروزی یادآور شویم ، آنانکه برایتان می مانند همین اندک سرمایه های جبهه ی اصلاحات گیلان در استان بودند که با دستانی خالی و در اوج یاس و سرخوردگی و نااُمیدی ، در برابر لشکری برخوردار از تمامی امکانات و اختیارات، نفر به نفر به جمع آوری رای پرداخته تا امروز جلوس فردی شایسته ای چون جنابعالی را در جایگاه عالی ترین مقام این استان به نظاره بنشینند.
آقای استاندار … استعلامات و تعارفات را کنار بگذارید. آغاز به کار دولت چهاردهم با استمرار حضور این مدیران نالایق ، نتیجه ای جز عدم رضایت عمومی نسبت به دولت دکتر مسعود پزشکیان و وعده های ایشان نخواهد داشت./ رسانه خبری گیل و دیلم